Home

BENS Schoonmaakbedrijf staat klaar voor u !

BENS is een jong en flexibel schoonmaakbedrijf dat sinds 2010 met succes is gegroeid in de regio Zuid Holland. Van onze klanten, die ons sterk maken in het vak, hebben wij uitstekende referenties en daar zijn wij trots op. Wij zijn geen prijsvechters, maar zijn gericht op het leveren van kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Wij verzorgen schoonmaakdiensten bij diverse kantoren, tandartspraktijken, huisartsen, sportscholen, basisscholen, bouwbedrijven en woningen. Ook andere instellingen maken gebruik van onze diensten in de regio Gouda, Alphen aan de Rijn, Zoetermeer, Waddinxveen, Rotterdam, Moordrecht en Woerden.

Vanuit de door ons opgebouwde ervaring, de grote verscheidenheid aan machines en het gebruik van onderhoudsproducten zijn wij in staat elk willekeurig project, van klein tot groot, gedegen uit te voeren.

Wij onderscheiden ons in de branche door onze persoonlijke aanpak, zorgvuldigheid en gedrevenheid waarmee we ons werk verrichten. Om de kwaliteit van het schoonmaakwerk te waarborgen worden nieuwe medewerkers extra goed begeleid tijdens de inwerkperiode. Wij vinden het belangrijk dat u te maken krijgt met een vast team van professionele schoonmakers dat kwaliteit levert. Dat is wel zo prettig en vertrouwd.

Bent u op zoek naar een team van enthousiaste medewerkers om uw schoonmaakwensen te vervullen? Neem dan contact met ons op.