Glasbewassing

Bij BENS Schoonmaakdiensten bent u aan het goede adres. Onze team is ook gespecialiseerd in glazenwassen. Wij verrichten onze werkzaamheden met zowel een ladder als met de telescopische glazenwasser methode. Uw opdracht wordt met de grootste zorg door ons uitgevoerd. Wij hebben veel aandacht voor het houtwerk. Door het reinigen kan verf- en lakwerk langer meegaan. Wij zijn constant bezig met het opleiden, bijscholen, motiveren en begeleiden van ons personeel. Zij beschikken naast goede begeleiding tevens over de beste apparaten en materialen. U zult ons altijd in bedrijfskleding aantreffen.

Osmose glasbewassing staat voor:

Streep loos schoon 100% klanttevredenheid Hoe werkt glasbewassing via Osmose?

In normaal leidingwater en regenwater zitten mineralen en zouten die op het oppervlak van uw ramen achterblijven wanneer het water is opgedroogd. Hierdoor ontstaan de bekende kringetjes na afloop van een regenbui. Bij osmosebewassing wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water. Dit is gewoon water dat door middel van filters ontdaan is van mineralen en zouten. Het wordt daarom ook wel ‘osmosewater’ genoemd. Er blijft puur water over dat na verdamping geen vlekken achterlaat op ramen en andere oppervlakken. Simpelweg omdat er niets meer in het water zit wat kan vlekken!

Telescoopbewassing

Het Telescoopbewassing heeft vele voordelen, we zetten er een paar voor u op een rijtje:

Het gebruik van osmosewater (mineraalvrij water) levert een maximale schone en perfecte helderheid op.Zelfs in direct zonlicht zal het streeploos en zonder watervlekken opdrogen.Door het gebruik van osmosewater kan het vuil minder aanhechten, waardoor u een langer schoon resultaat heeft.Deze manier van reinigen is geschikt voor diverse toepassingen, denk hierbij ook aan reiniging van kozijnen, dakkapellen, lichtkoepels, (trespa) gevelbeplating etc.Door de reikbaarheid van ca 12 meter kunnen wij op een snelle en veilige manier werken.

Na een eerste osmosebewassing Het is mogelijk dat de ramen na de eerste osmosebewassing niet perfect schoon zijn. De reden hiervan is dat het glas niet eerder met het osmosesysteem is gewassen en de poriën nog vol met oud vuil en zeepresten zitten. Nadat wij uw ramen gewassen hebben via het osmosesysteem, gaat het reinigingsproces echter nog een tijdje door. Het osmosewater trekt in de poriën van het glas en neemt oud vuil op. Wanneer het water is verdampt laat het oude vuil de vlekjes na die u ziet. In 95% van de gevallen hebben we bij het tweede bezoek al 100% goed resultaat. Het glas is dan tot in de poriën zuiver en uw ramen zijn volledig schoon.