Opleveringsschoonmaak

Na nieuwbouw, verbouw of renovatie levert BENS schoonmaakbedrijf een grondige schoonmaak van uw pand. Zo is de ruimte geheel aan kant voordat u gaat inrichten en betrekken. Daar hoeft u zich dus niet druk om te maken!

Vakkundige schoonmaak na oplevering

BENS Schoonmaakbedrijf staat klaar voor u. Met het bouwvuil dat achterblijft na nieuwbouw, een verbouwing of renovatie is het soms lastig een snelle start te maken met het inrichten en bewonen van het pand. BENS schoonmaakbedrijf kan voor u alle bouwvuil verwijderen. U kunt hierbij denken aan grof bouwvuil dat wij voor u opruimen, maar natuurlijk ook aan het bouwstof, de verf- en kitresten die verwijderd moeten worden en het glazenwassen. Met de hulp van BENS schoonmaakbedrijf heeft u een schone start van wonen / werken in uw pand!

Schoonmaak als u van kantoor verhuist

Verhuist u met uw kantoor of bedrijf naar een ander pand? Het fijnste begin van deze nieuwe start is een opgeruimde ruimte waaraan u geen werk meer heeft wat betreft schoonmaken en reinigen. BENS schoonmaakbedrijf zorgt er ook in dit geval voor dat het nieuwe pand schoon en fris aan u wordt opgeleverd!

Woningontruiming 

Moet een huis of een zakelijk pand ontruimd worden en schoon opgeleverd worden? BENS schoonmaakbedrijf  neemt deze zorg uit handen en regelt alles.