Tapijt reinigen

Het is van groot belang om op uw kantoor regelmatig het tapijt te reinigen. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u daar niet dagelijks bij stilstaat, want u heeft het druk; u runt een succesvol bedrijf en misschien daarnaast ook nog een gezin. Medewerkers functioneren het beste wanneer het schoon en fris is op kantoor. Tapijt reinigen, u denkt er misschien niet zo snel aan, maar tapijt wordt al snel een bron van bacteriën. Men loopt vuil en zand mee naar binnen, dat zich hecht aan de vezels van de vloerbedekking en zich niet zomaar laat verwijderen met een incidentele stofzuigbeurt. Geef viezigheid geen kans en laat regelmatig op kantoor het tapijt reinigen v.a € 1.30 per m2 door BENS Thuiszorg en Schoonmaakdiensten.

Grondig en milieuvriendelijk op kantoor uw tapijt laten reinigen.

Wij hebben jarenlange ervaring in het reinigen van verschillende soorten tapijt en daarnaast diverse professionele tapijtreinigingsmachines tot onze beschikking. Ook voor de grotere oppervlakten draaien wij onze hand niet om. Overigens gebruiken we milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarom zijn wij absoluut de juiste keuze, kantoor tapijt reinigen, wanneer het aankomt op grondige reiniging op kantoor.

Hoe pakken we het aan, onze werkwijze.

Bent u eraan toe om op kantoor het tapijt te laten reinigen? Uw wens staat voor ons centraal. Onze medewerkers hebben niet alleen kennis van zaken, ze zijn ook flexibel en klantvriendelijk. Wij zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken en daarom werken wij ook ’s avonds of in het weekend. Dus ook buiten kantooruren kunt u een beroep doen op onze professionele inzet.Misschien heeft u nog vragen over onze schoonmaak werkzaamheden of werkwijze en wilt u weten wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Of misschien weet u nu al dat wij de juiste partner zijn als wij uw kantoor tapijt reinigen. Hoe dan ook staan wij u graag te woord.

 

 

Lage prijzen en hoge kwaliteit voor tapijt reiniging.

(Nieuwe prijsaanbieding voor 2016)

Prijzen, tapijt reiniging.

€1,75p/m vanaf 100m2

€1,60p/m vanaf 250m2

€1,40p/m vanaf 500m2

€1,30p/m vanaf 1000m2

Alle reinigingsproducten inbegrepen. Gratis advies van onze vloerspecialist.